Børnetøj med gratis fragt

Tidligere har vi skrevet hvordan man kan spare lidt penge, ved at finde gamle rabatkoder på nettet. En anden måde at gøre indkøbene lidt billigere, er ved at finde webshops der har gratis fragt.

Især inden for webshops der sælger børnetøj er der hård konkurrence om kundernes – Det vil sige vores – gunst, og det er ikke nogen hemmelighed at det er lidt sjovere at handle, hvis man ikke skal betale for fragten.

Det er ikke alle webshops der sender alt gratis. Mange har en eller anden fragtfri grænse, som man helst skal over for at få gratis fragt – Rigtig mange webshops har denne grænse ved 600 eller 900 kr. Dog kører de også ofte med nogle gode tilbud, hvor eksempelvis modtagere af nyhedsbrevet eller fans på facebooksiden får gode tilbud – måske gratis fragt, og måske en rabatkode.

Sådan finder du børnetøj med gratis fragt.

Vi har undersøgt markedet for børnetøj, og fundet et udvalg af webshops, der sælger børnetøj med gratis fragt. Enten helt gratis, eller gratis ved et vist beløb. Bemærk at dette kan have ændret sig, fra dette indlæg er skrevet til du læser det.[toggle title_open=”Luk info” title_closed=”Se butikker med gratis fragt” hide=”no” border=”yes” style=”default” excerpt_length=”0″ read_more_text=”Read More” read_less_text=”Read Less” include_excerpt_html=”no”]

Kender du webshops med børnetøj, som sælger med gratis fragt? Så må du meget gerne skrive en kommentar i feltet herunder

[/toggle]

Hos ovenstående forhandlere af børnetøj fandt vi ved gennemgangen gratis fragt. Det er naturligvis kun et meget lille udpluk af webshops, som sælger børnetøj med gratis fragt.


Du kan selv finde flere. Et rigtig godt værktøj til dette er Google. Ved at søge på de mærker du leder efter og kombinere med “gratis fragt”, kan du let finde netop de mærker som du søger.

Nogen af de mærker der oftest søges på, er mærker som småfolk og danefæ. Men også mærker sm ej sikkelej, aya naya og katvig er populære – også når det gælder gratis fragt.

Husk så, at det ofte er en rigtig god ide at undersøge de webshops du påtænker at handle ved inden du afgiver din ordre. Et rigtig godt værktøj til dette er hjemmesiden Trustpilot.dk, hvor du og andre brugere kan bedømme webshops og virksomheder. Så kan du let se, om den gratis fragt reelt giver mere bøvl.

Kender du flere forhandlere af børnetøj, som har gratis fragt? Så skriv gerne en kommentar herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *