Gode ting at huske, når du køber tøj til børn

Børn vokser hurtigt, så der er ofte grund til at skifte ud i klædeskabet. Der findes et utal af mærker, brands og styles til børn i alle aldre, så det kan nogle gange være svært at finde rundt i junglen af tøj. Der bliver produceret et utal af varer, men det er ikke alt tøj, der kan garantere kvaliteten. Når du køber tøj til børn, er der en række ting, du bør overveje. For eksempel kan noget tøj være uegnet for meget små børn, og noget tøj kan have sundhedskadelige stoffer i sig. Det er derfor en god ide at sikre sig, at det tøj man køber er af en vis kvalitet. Hvis du vil finde tøj af høj kvalitet, så kan du finde et stort udvalg af børnetøj her.

5 små tips til køb af børnetøj

  1. Vælg børnetøj, der bærer svanemærket eller andre miljømærker. Det er en garanti for, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier.
  2. Vask altid tøjet før brug. Dette fjerner eventuelle kemiske stoffer eller restfarver fra produktionen.
  3. Brug det rette vaskemiddel. Vælg et vaskemiddel uden parfume og spring over skyllemiddel. Kig igen efter svanemærke eller miljømærke.
  4. Vær opmærksom på lange snore. Lange snore i tøjet kan sætte sig fast og udgøre en fare for dit barn. De kan sætte sig fast i cykelhjul, eller hvis dit barn klatrer i træer.
  5. Vær opmærksom på smådele på tøjet. Knapper, perler og lignende kan falde af, hvis de ikke sidder ordentligt fast, eller de går i stykker. Småbørn vil måske putte dem i munden, og det kan udgøre kvælningsfare.

 

Til den stilorienterede pige og kvalitetsbevidste forælder

Hvis du vil købe børnetøj, er det en god idé at gå efter kvalitetsmærker. Hvis du køber kvalitetstøj, egner det sig også bedre til at blive vasket før brug, da det ikke vil miste farven eller formen. Udover at sikre kvaliteten, er det også vigtigt at tænke over barnets egen stil er, så de får lyst til at bruge tøjet igen og igen. Til den modebevidste pige er det essentielt at overveje, hvad hendes personlige udtryk er. Er hun til farvestrålende kjoler eller skjorter og bukser i mere neutrale farver. Hvis du søger et alsidigt udvalg af kvalitetstøj til piger, kan du se mere her.

Børnetøj med gratis fragt

Tidligere har vi skrevet hvordan man kan spare lidt penge, ved at finde gamle rabatkoder på nettet. En anden måde at gøre indkøbene lidt billigere, er ved at finde webshops der har gratis fragt.

Især inden for webshops der sælger børnetøj er der hård konkurrence om kundernes – Det vil sige vores – gunst, og det er ikke nogen hemmelighed at det er lidt sjovere at handle, hvis man ikke skal betale for fragten.

Det er ikke alle webshops der sender alt gratis. Mange har en eller anden fragtfri grænse, som man helst skal over for at få gratis fragt – Rigtig mange webshops har denne grænse ved 600 eller 900 kr. Dog kører de også ofte med nogle gode tilbud, hvor eksempelvis modtagere af nyhedsbrevet eller fans på facebooksiden får gode tilbud – måske gratis fragt, og måske en rabatkode.

Sådan finder du børnetøj med gratis fragt.

Vi har undersøgt markedet for børnetøj, og fundet et udvalg af webshops, der sælger børnetøj med gratis fragt. Enten helt gratis, eller gratis ved et vist beløb. Bemærk at dette kan have ændret sig, fra dette indlæg er skrevet til du læser det.[toggle title_open=”Luk info” title_closed=”Se butikker med gratis fragt” hide=”no” border=”yes” style=”default” excerpt_length=”0″ read_more_text=”Read More” read_less_text=”Read Less” include_excerpt_html=”no”]

Kender du webshops med børnetøj, som sælger med gratis fragt? Så må du meget gerne skrive en kommentar i feltet herunder

[/toggle]

Hos ovenstående forhandlere af børnetøj fandt vi ved gennemgangen gratis fragt. Det er naturligvis kun et meget lille udpluk af webshops, som sælger børnetøj med gratis fragt.

Du kan selv finde flere. Et rigtig godt værktøj til dette er Google. Ved at søge på de mærker du leder efter og kombinere med “gratis fragt”, kan du let finde netop de mærker som du søger.

Nogen af de mærker der oftest søges på, er mærker som småfolk og danefæ. Men også mærker sm ej sikkelej, aya naya og katvig er populære – også når det gælder gratis fragt.

Husk så, at det ofte er en rigtig god ide at undersøge de webshops du påtænker at handle ved inden du afgiver din ordre. Et rigtig godt værktøj til dette er hjemmesiden Trustpilot.dk, hvor du og andre brugere kan bedømme webshops og virksomheder. Så kan du let se, om den gratis fragt reelt giver mere bøvl.

Kender du flere forhandlere af børnetøj, som har gratis fragt? Så skriv gerne en kommentar herunder.