Dale of Norway – Lækre trøjer og sweatre

Er du som jeg til frisk luft, fjelde og lange vandreture vil du sikkert også synes godt om de lækre sweatre fra norske Dale of Norway. De originale norske sweatre er blevet tilføjet et sporty element, og du kan faktisk nu få noget så avanceret som en strikket softshell.

Dale of Norway har sweatre både til hårdt og vådt vejr, og trøjer til indendørs hygge efter en lang dag i fjeldet. Selvom de er gennemsyret af norske traditioner, finder du også moderne elementer i de norske trøjer fra Dale of Norway, og der er et design for enhver smag.

Vind- og vandtætte striktrøjer?

En af de fedeste detaljer ved Dale of Norway’s weatherproof serie er, at selvom de er strikket, er de vandtætte takket være en speciel imprægnering – og en særlig membran sikrer også at vinden ikke blæser lige igennem din Dale of Norway sweater.

Dale of Norway er ikke særlig kendt i Danmark, og det kan også være sin sag at opdrive de kendte trøjer i danske butikker. På Dale of Norways hjemmeside kan du finde en oversigt over danske forhandlere – Se dem her

Vil du købe Dale of Norway trøjer på nettet kan det gøres på Dale’s egen webshop – Eller du kan måske være heldig at finde en webshop ved at søge på Google. Kender du gode steder må du også meget gerne skrive en kommentar til indlægget herunder.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *