Derfor er online markedsføring vigtigt

Mange drømmer om at skabe sig en karriere som virksomhedsejer eller iværksætter, men det er ikke en nem karriere. I mange år skal man være fast besluttet på at skulle arbejde meget mere end de normale 37 timer om ugen, mens det også er vigtigt, at man kan holde flere bolde i luften på én gang. Som lejer eller ejer skal man nemlig stå for at tage de vigtige beslutninger på virksomhedens vegne, og det kan være et stort ansvar at have på sine skuldre. Har du trodset bekymringerne og startet en virksomhed, så bør du sætte dig ind i online markedsføring. Online markedsføring er vigtigt, når man har en virksomhed, så man kan sikre, at man kan få virksomheden ud til et bredere og større publikum. Bliv meget klogere på netop det herunder.

Teknologien og internettet er vejen frem

Det er i dag næsten umuligt at få en succesfuld virksomhed, hvis man ikke bruger nettet og teknologien som hjælpemidler. Har man brug for et afklarende svar eller hjælp, søger man som det første på nettet for at blive klogere. Derfor er det vigtigt, at din virksomhed går op i online markedsføring, så du kan være helt sikker på, at potentielle kunder møder din virksomhed på nettet. Fordi mange danner et hurtigt førstehåndsindtryk via nettet, bør du også have styr på din virksomheds hjemmeside og budskab udadtil. Det er vigtigt at være kort og præcis, så besøgende ikke bliver forvirrede eller vildledt.

Personlig markedsføring kan udbrede din virksomhed yderligere

Det er vigtigt, at man rammer de rigtige målgrupper med sin online markedsføring. Det kan være svært at sikre, hvis man ikke har meget styr på teknologien og det teknologiske aspekt af det at drive en virksomhed. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med nogle, der har bedre styr på online markedsføring. De kan hjælpe med alt fra konvertering, automatisering og målrettet trafik, hvilket er vigtige nøgleord for at få udbredt sin virksomhed på nettet. Når der er godt styr på din online markedsføring, vil den kunne køre af sig selv, hvilket giver dig et større overskud til andre vigtige opgaver.

Søg hjælp for at komme videre med online markedsføring

Er du blevet klogere på online markedsføring efter at have læst dette indlæg, men er du stadig lidt i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, og hvad du egentligt skal gå videre med, så kan det være en god idé at få hjælp af nogle, der har godt styr på det. Via nettet kan du blive klogere på online markedsføring og leadgenerering, mens du også har mulighederne for at få hjælp til det. På den måde kan du sikre, at din virksomhed rammer de rigtige målgrupper, mens du heller ikke dagligt skal bekymre dig og tænke over din virksomheds online markedsføring, da det kan køre automatisk og uden problemer. Klik ind på ovenstående link og bliv meget klogere så du kan sikre, at du kan komme ud til et bredere og større publikum.

Sådan opgraderer du dit look

Måske er du træt af at gå i det samme tøj hele tiden, og du tænker måske, at det er på tide at udskifte hele garderoben. Det er meget almindeligt at blive træt af sit tøj, men det kan være en dyr omgang at købe tøj hele tiden. Det er således ikke nødvendigt at smide alt dit kluns væk, for du kan med lidt tilbehør få dit tøj til at se nyt og lækkert ud. På denne måde kan dit klædeskab få nyt liv, og du undgår at lave for mange dyre køb, der vælter budgettet.

5 ting, der kan redde ethvert outfit

 1. Store øreringe
  En af de helt store modetrends lige nu er store øreringe – jo større jo bedre. De famøse hoop-øreringe og øreingeringe med frynser er især synlige i modebilledet lige nu. Ligeledes kan du vælge lange, flagrende øreringe, eller nogle med perler eller en vild farve. Store øreringe vil give dit outfit et pift og et glamourøst look.
 2. En farverig taske
  Hvis du som mange andre danskere ofte går i sort eller gråt tøj, så kan en taske med en frisk farve give dit outfit et løft. For tiden er det farver som mørkelilla, dyb rød og flaskegrøn, der pryder modebilledet.
 3. Leggings
  I stedet for at gå ud og købe dyre jeans, er det en mulighed at skaffe sig nogle leggings. Leggings kommer i mange farver og mønstre, så du selv kan vælge, hvad der passer til dit look. Leggings med læderlook giver et råt look, mens leggings i vilde mønstre og farver gør dit outfit sjovt og humørfyldt.
 4. Fede sko
  Hvis du vil have et look, der virker velovervejet, så er det vigtigt med en god sko. Du kan vælge en sort støvle med en lille hæl for et klassisk look. Du kan også vælge en sko med en høj hæl og en iøjnefaldende farve, hvis du vil være chick og lækker. Hvis du skal løbe rundt hele dagen, kan du vælge sneaks med et vildt mønster – guld glimmer eller lignende.
 5. Solbriller
  Foråret er lige om hjørnet, og det er tid til at finde solbrillerne frem. Her kan du også gå efter en frisk farve eller mønster. Eller prøv cat eye-formen eller helt runde briller for et anderledes look.

Gør det sjovt

Det vigtigste, når du skal pifte din garderobe op, er at du har det sjovt imens. Der kan gå sport i den, når man først finder ud af, hvilke sjove ting, der kan tilføjes til sit outfit. Der er et væld af muligheder, når det kommer til mode. Undersøg eventuelt modeblogs for at finde de nyeste trends og spørg dine veninder til råds, så du kan få inspiration. Du kan starte med at finde dine leggings her.

Kay Bojesen

Kay Bojesen (1886-1958) er i dag husket som en af de mest banebrydende designere i dansk kunstindustri.

Han startede oprindeligt i købmandslære, men skiftede i 1906 retning og kom i stedet i lære som sølvsmed hos Georg Jensen. Kay Bojesen blev færdigudlært i 1910, og i de næste år arbejde han som svend i blandt andet Tyskland og Paris, men allerede tre år efter besluttede han sig for at vende hjem og blive selvstændig i København.

På trods af hans oplæring som sølvsmed skulle det dog hurtigt vise sig, at hans egen nysgerrighed ikke tillod ham kun at designe i sølv, og han begyndte at eksperimentere med mange materialer som stål, bambus og træ, hvilket gav grobund for noget af det mest kendte design i dansk historie.

Hans tidlige arbejde var især inspireret af art nouveau og jugendstil, men i dag er han primært husket for rene linjer og en funktionalistisk stil, der prægede hans senere design.

Behageligt bestik fra Kay Boyesen

Kay Bojesen brød sig ikke om den unødvendige ornamentik og klodsede design, der dominerede datidens bestik, hvilket kom til udtryk, da han i 1938 designede sit første sølvbestik.

Han lagde vægt på, at bestikket ikke skulle fremkalde brugerens opmærksomhed på en ubehagelig måde. I stedet skulle bestikkets design tage udgangspunkt i det behov, som det skulle dække, men stadig bevare et æstetisk design.

Dette bestik skulle senere blive kendt som Grand Prix, da det i 1951 tog førstepladsen på Triennalen i Milano for det enkle og tidsløse design. Mange producenter har i årenes løb valgt at re-designe Gran Prix bestikket, men originalen er stadig en dansk designklassiker og kan i dag findes på alle danske ambassader i verden.

Kay Bojesen dyr i træ

I hans udforskning af alternative materialer fangede især bøgetræ hans opmærksomhed. Han begyndte at se potentialet i træets naturlige linjer og velegnethed til industriel forarbejdning. I dag husker vi ham imidlertid for hans trælegetøj, hvor han således kombinerede kunsthåndværk med legetøj og designede produkter, der både tiltaler børn og voksne. Figurerne fulgte hans tidligere designprincipper om bløde linjer, og de føles derfor menneskelige og behagelige at have i hånden.

Kay Bojesen Aber, elefanter og bjørne

Aben, elefanten og bjørnen er i dag nogen af de mest kendte stykker trælejetøj af Kay Bojesen.

Aben blev designet i 1951 ud fra Kay Bojesens ide om, at linjer skal smile, og bjørnen og elefanten fulgte hurtigt efter. Kay Bojesens mål med designet var ikke at efterligne virkelig dyr, for dette ville kun gøre dem til en erstatning af noget, der alligevel var bedre i virkelighed.  I stedet skulle dyrene af træ have deres egne personlighed, som det var op til den enkeltes fantasi at opdigte.

Rosendahl købte i 1990 retten til at producere et udvalg af Kay Bojesens legetøj og Grand Prix bestikket.  Aben, bjørnen og elefanten er således i produktion i dag og kan købes i mange forretninger.  De dyr, der ikke længere er i produktion, bliver i stedet købt eller solgt til store beløb på auktioner i dag og er meget eftertragtede.

Du kan blandt andet købe dyr fra Kay Bojesen hos Olisan.dk.