Gør dit klædeskab klar til det nye år

Det kan måske virke lidt tidligt at begynde at tænke på, hvad dit klædeskab bør indeholde i år 2019. Men vil du gerne være med på moden, og vil du gerne være den første i din vennekreds til at have alt det smarte tøj, så er det nu, du skal gå i gang. Går du i gang nu, vil du også kunne købe tøjet, inden det bliver populært, og prisen stiger. Du vil altså både være foran i modeverdenen, men samtidig også kunne spare penge. Men hvad kommer egentlig på mode i det nye år? Det vil du i denne guide finde ud af.

 

Tøj i udsædvanlige materialer

I det kommende år vil der dukke meget nyt tøj op lavet ud af udsædvanlige materialer. Især plast bliver moderne, dette er både til sko, frakker, hatte og tasker. Det er et meget behageligt materiale, som med garanti vil være med til at gøre dit klædeskab klar til det nye år. Derudover bliver frynser, pailletter og fjer på tøjet også moderne. Det er med til at skabe et helt unikt udseende, som vil få folk til at kigge en ekstra gang efter dig. Disse elementer ses både på kjoler, nederdele, bluser og toppe, så det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor mange frynser og fjer der skal være på dit nye tøj.

 

Overtøj i flotte farver

Når det igen bliver tid til overtøj, så skal du gå efter jakker i farven brun, beige, lilla, grå eller pink. Der er altså både plads til de neutrale farver i år 2019, men også de lidt mere vilde farver vil være et hit. Derudover bliver læder jakker i en rød farve også meget moderne. Så er du meget frisk, vil du skaffe dig sådan en jakke. Denim kommer også tilbage, mørk denim især vil blive moderne. Det nye år bringer altså mange nye muligheder indenfor farver og materialer, når det kommer til at købe nyt tøj, så du skal bestemt ikke holde dig tilbage.

Dale of Norway – Lækre trøjer og sweatre

Er du som jeg til frisk luft, fjelde og lange vandreture vil du sikkert også synes godt om de lækre sweatre fra norske Dale of Norway. De originale norske sweatre er blevet tilføjet et sporty element, og du kan faktisk nu få noget så avanceret som en strikket softshell.

Dale of Norway har sweatre både til hårdt og vådt vejr, og trøjer til indendørs hygge efter en lang dag i fjeldet. Selvom de er gennemsyret af norske traditioner, finder du også moderne elementer i de norske trøjer fra Dale of Norway, og der er et design for enhver smag.

Vind- og vandtætte striktrøjer?

En af de fedeste detaljer ved Dale of Norway’s weatherproof serie er, at selvom de er strikket, er de vandtætte takket være en speciel imprægnering – og en særlig membran sikrer også at vinden ikke blæser lige igennem din Dale of Norway sweater.

Dale of Norway er ikke særlig kendt i Danmark, og det kan også være sin sag at opdrive de kendte trøjer i danske butikker. På Dale of Norways hjemmeside kan du finde en oversigt over danske forhandlere – Se dem her

Vil du købe Dale of Norway trøjer på nettet kan det gøres på Dale’s egen webshop – Eller du kan måske være heldig at finde en webshop ved at søge på Google. Kender du gode steder må du også meget gerne skrive en kommentar til indlægget herunder.