Derfor er det smart at have en alsidig garderobe

Når man bor i Danmark, bør man sørge for at have en alsidig garderobe. Det kan der være mange grunde til, men én stor grund er især, at det kan være svært at stole på det danske vejr. Vejrudsigterne kan sige én ting den ene dag, mens det kan være noget helt andet vejr, når dagen kommer. Man ved derfor aldrig helt, hvad man egentligt skal tage på af tøj, og derfor er det bedste råd blot at se på, hvordan vejret er om morgenen, når man står op. Er du i tvivl om, hvordan du får en alsidig garderobe, så kan du få inspiration til netop det herunder.

Sørg for at dit tøj er tidsløst

Når man skal have en alsidig garderobe, så skal man også have meget forskelligt slags tøj. Derfor kan man komme til at opleve, at der er noget af sit tøj, der måske ikke altid passer til modetendenserne. Vil man dog gerne, at man kan følge med nogenlunde, så er det vigtigt, at man sørger for, at ens tøj er tidsløst. På den måde er der ikke nogen, der opdager, at man ikke har købt nyt tøj for et par dage siden.

Du formindsker tøjspild

Ved at have en alsidig garderobe med tøj til enhver årstid kan du formindske tøjspild. På den måde går du sjældent meget i det samme tøj, da vejret hurtigt kan skifte, og du behøver derfor ikke at købe nyt tøj så ofte. Hvis du blot sørger for at passe godt på dit tøj, vil du opdage, at du ikke behøver at have en stor garderobe for at have en alsidig garderobe.

Sørg for at tøjet passer

Det kan være svært at holde den samme vægt år efter år, og derfor vil du højst sandsynligt også ende i en situation, hvor du på et tidspunkt ikke kan passe de samme bukser, som du kunne for to år siden. Hvis du rydder ud i dit tøj regelmæssigt, så kan du holde øje med, at alt dit tøj passer, men går der længere tid imellem, kan det være svært. Har du taget lidt på, eller har du brug for nyt tøj til store mænd, så har du muligheden for at finde og shoppe det på nettet.

Du kan spare penge

Når man ikke shopper ofte, vil man også spare penge, og har du brug for nyt tøj nu, kan det være en fordel at købe det et billigt sted. Via ovenstående link kan du blive introduceret til en tøjforretning, der sælger billigt tøj. Du vil på den måde nemt og billigt kunne udvide din garderobe med nyt og alsidigt tøj, så du igen kan være helt sikker på, at du kan gå ud i alt slags vejr. Shop når det passer dig og få varerne leveret til døren. I mellemtiden kan du med fordel sortere ud i dit nuværende tøj, så du automatisk har mere plads i skabet til dit nye tøj til din alsidige garderobe.

Gør dit klædeskab klar til det nye år

Det kan måske virke lidt tidligt at begynde at tænke på, hvad dit klædeskab bør indeholde i år 2019. Men vil du gerne være med på moden, og vil du gerne være den første i din vennekreds til at have alt det smarte tøj, så er det nu, du skal gå i gang. Går du i gang nu, vil du også kunne købe tøjet, inden det bliver populært, og prisen stiger. Du vil altså både være foran i modeverdenen, men samtidig også kunne spare penge. Men hvad kommer egentlig på mode i det nye år? Det vil du i denne guide finde ud af.

 

Tøj i udsædvanlige materialer

I det kommende år vil der dukke meget nyt tøj op lavet ud af udsædvanlige materialer. Især plast bliver moderne, dette er både til sko, frakker, hatte og tasker. Det er et meget behageligt materiale, som med garanti vil være med til at gøre dit klædeskab klar til det nye år. Derudover bliver frynser, pailletter og fjer på tøjet også moderne. Det er med til at skabe et helt unikt udseende, som vil få folk til at kigge en ekstra gang efter dig. Disse elementer ses både på kjoler, nederdele, bluser og toppe, så det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor mange frynser og fjer der skal være på dit nye tøj.

 

Overtøj i flotte farver

Når det igen bliver tid til overtøj, så skal du gå efter jakker i farven brun, beige, lilla, grå eller pink. Der er altså både plads til de neutrale farver i år 2019, men også de lidt mere vilde farver vil være et hit. Derudover bliver læder jakker i en rød farve også meget moderne. Så er du meget frisk, vil du skaffe dig sådan en jakke. Denim kommer også tilbage, mørk denim især vil blive moderne. Det nye år bringer altså mange nye muligheder indenfor farver og materialer, når det kommer til at købe nyt tøj, så du skal bestemt ikke holde dig tilbage.

Dale of Norway – Lækre trøjer og sweatre

Er du som jeg til frisk luft, fjelde og lange vandreture vil du sikkert også synes godt om de lækre sweatre fra norske Dale of Norway. De originale norske sweatre er blevet tilføjet et sporty element, og du kan faktisk nu få noget så avanceret som en strikket softshell.

Dale of Norway har sweatre både til hårdt og vådt vejr, og trøjer til indendørs hygge efter en lang dag i fjeldet. Selvom de er gennemsyret af norske traditioner, finder du også moderne elementer i de norske trøjer fra Dale of Norway, og der er et design for enhver smag.

Vind- og vandtætte striktrøjer?

En af de fedeste detaljer ved Dale of Norway’s weatherproof serie er, at selvom de er strikket, er de vandtætte takket være en speciel imprægnering – og en særlig membran sikrer også at vinden ikke blæser lige igennem din Dale of Norway sweater.

Dale of Norway er ikke særlig kendt i Danmark, og det kan også være sin sag at opdrive de kendte trøjer i danske butikker. På Dale of Norways hjemmeside kan du finde en oversigt over danske forhandlere – Se dem her

Vil du købe Dale of Norway trøjer på nettet kan det gøres på Dale’s egen webshop – Eller du kan måske være heldig at finde en webshop ved at søge på Google. Kender du gode steder må du også meget gerne skrive en kommentar til indlægget herunder.