Miniferie med luksus

Vil du forkæle dig selv – og gerne så du kan mærke det? Så er noget af det fedeste man kan gøre for sig selv, at komme væk fra de faste rammer, og ud og se verden. En af de måder du kan gøre det, er ved at drage et par dage på hotel, så kan du vælge enten at opleve et nyt område, eller bare nedsænke dig i badekarret, og fordybe dig i den bog du skulle have læst for lææænge siden.

Et af de fedeste steder jeg har været på weekendophold fornylig er Hotel Amerika i Hobro. Det er et gammel 4 stjernet hotel, som tilbyder en lang række forskellige pakkeophold. At bedømme ud fra antallet af biler på parkeringspladsen er det et populært sted at tage hen.

Vi havde bestilt et såkaldt gourmetophold. Det er et ophold, hvor du får morgenmad og en gourmetmiddag om aftenen. Vi fik prøvet en masse spændende retter de to dage vi spiste på hotellet. Det eneste minus er forpligtelsen til at være tilbage til hotellet på et fast tidspunkt.

Vi havde ikke lavet de store planer inden vi ankom til hotellet, og tænkte: Hvad er der egentlig at opleve i Hobro. Men der var nu rigeligt at se på. Hotellet ligger rigtig smukt i Østerskoven, og kun et laaangt stenkast fra Mariager Fjord, så natur er der rigeligt af. Havde vi været de mere aktive typer havde der også været mulighed for eksempelvis at tage på golfophold, og så slå nogen kugler i hul.

Nu behøver du jo ikke nødvendigvis tage til Hobro for at tage på miniferie – Det bedste du kan gøre er at gå på Google, og så søge på miniferie eller weekendophold. Så får du rigeligt med muligheder for at finde et godt ophold.