Gør dit klædeskab klar til det nye år

Det kan måske virke lidt tidligt at begynde at tænke på, hvad dit klædeskab bør indeholde i år 2019. Men vil du gerne være med på moden, og vil du gerne være den første i din vennekreds til at have alt det smarte tøj, så er det nu, du skal gå i gang. Går du i gang nu, vil du også kunne købe tøjet, inden det bliver populært, og prisen stiger. Du vil altså både være foran i modeverdenen, men samtidig også kunne spare penge. Men hvad kommer egentlig på mode i det nye år? Det vil du i denne guide finde ud af.

 

Tøj i udsædvanlige materialer

I det kommende år vil der dukke meget nyt tøj op lavet ud af udsædvanlige materialer. Især plast bliver moderne, dette er både til sko, frakker, hatte og tasker. Det er et meget behageligt materiale, som med garanti vil være med til at gøre dit klædeskab klar til det nye år. Derudover bliver frynser, pailletter og fjer på tøjet også moderne. Det er med til at skabe et helt unikt udseende, som vil få folk til at kigge en ekstra gang efter dig. Disse elementer ses både på kjoler, nederdele, bluser og toppe, så det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor mange frynser og fjer der skal være på dit nye tøj.

 

Overtøj i flotte farver

Når det igen bliver tid til overtøj, så skal du gå efter jakker i farven brun, beige, lilla, grå eller pink. Der er altså både plads til de neutrale farver i år 2019, men også de lidt mere vilde farver vil være et hit. Derudover bliver læder jakker i en rød farve også meget moderne. Så er du meget frisk, vil du skaffe dig sådan en jakke. Denim kommer også tilbage, mørk denim især vil blive moderne. Det nye år bringer altså mange nye muligheder indenfor farver og materialer, når det kommer til at købe nyt tøj, så du skal bestemt ikke holde dig tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *