Hvordan opnår jeg de perfekte krøller?

Der er mange forskellige krøller i verdenen, og der er mange forskellige måder at krølle dit hår på. Det kan være en udfordring helt at finde ud af, hvilke krøller man faktisk kan lide, fordi der er så mange slags. Det kan være ligeså svært at prøve at lave dem. Det er ikke helt så nemt som at glatte dit hår, desværre. Frisører er altid dygtige til det, og når du er ved en frisør, krøller de lige dit hår en smule, så det sidder perfekt. Det er bare en større udfordring at genskabe de krøller igen, når man vasker håret derhjemme.

Håropsætning hos frisøren

Du har altid mulighed for at booke en håropsætning hos frisøren, hvis du skal noget helt specielt en dag, og du gerne vil have dine krøller til at sidde perfekt. Det kan du gøre i Herning, og der er frisører i Herning, der laver den slags. Der er en frisør i Herning, hvor du blot skal sende en mail afsted vedrørende håropsætning, se mere på dette link: Frisør i Lind. Men hvis du ønsker nogle råd til, hvordan du kan gøre det derhjemme, og hvordan du derhjemme kan få de forskellige krøller, så vil vi nævne det nedenfor.

Beach waves

Det er de lette og bløde krøller, der ligner dem skuespillerne fra diverse film har. Når de går op af vandet, og de har disse bløde krøller, kan du godt drømme dig hen til, hvordan de dog har opnået dem. Fremgangsmåden er som følgende:

 • Twist to totter, men de skal twistes enkeltvis
 • Twist de to totter om hinanden
 • Brug dit glattejern til at varme igennem
 • Løsne det forsigtigt, når de er kølet af.
 • Du kan bruge noget saltvandsspray til sidst for at fuldende looket

Store krøller

Dette vil klæde dig bedst, hvis du har langt hår. Med langt hår er disse lange og store krøller utrolig smukke. Her er fremgangsmåden som følgende:

 • Brug et stort krøllejern, der kan finde ud af det. De små krøllejern vil lave små krøller.
 • Du kan vikle dit hår rundt om dit krøllejern
 • Du kan også gøre brug af selve tangen
 • Brug noget hårlak i håret

Hollywood looket

Hvis du virkelig skal gøre dig pæn til aften ud med veninderne, så kan det være, at der skal lidt mere til end blot almindelige krøller. Her er fremgangsmåden til de helt store krøller:

 • Du skal bukke glattejernet en halv omgang indad, og udad igen, indad osv.
 • Du skal bevæge dig ned af din tot hår, indtil du når spidsen
 • Buk spidserne indad til sidst
 • Brug lidt hårspray til sidst
 • Hvis du har en spray, der giver lidt glans, så kan du sprøjte det i også.

Den klassiske krølle

Den helt klassiske er den helt almindelig krølle, der også er pænt til brug i hverdagen, hvis man gerne vil gøre noget ekstra. Her er fremgangsmåden:

 • Du kan bruge tangen eller vikle håret omkring krøllejernet
 • Krøl krøllerne væk fra ansigtet ved ansigtet
 • Resten af håret kan du skifte mellem den ene og den anden vej

Plej huden hver dag med egnede cremer

Huden er et af de organer på mennesket, der kræver langt mest vedligeholdelse, og det er samtidig også noget, mange forsøger at holde sundt og rent. Det kan gøres på flere forskellige måder, hvilket eksempelvis er gennem dagligt brug af shampoo, der kan rengøre huden og styrke dens egne barrierer. Man kan supplere dette med daglig brug af forskellige cremer, og der findes mange cremer og lotions på markedet. Her er det vigtigt, at man finder en type heraf, der passer til ens hudtype, mens det naturligvis også er vigtigt, at cremen kan forebygge og behandle hudlidelser, man eventuelt måtte få.

Find den rette creme i forhold til hudtype

En hudlidelse kan eksempelvis være tør hud, der er en ganske generende og irritabel hudlidelse, da det i værste fald kan lede til, at huden på eksempelvis oversiden af hænderne sprækker, når huden derpå bliver meget tør. Den tørre hud skyldes, at der i de øvre lag af huden mangler lipider, hvilket i de fleste tilfælde leder til en øget vandfordampning i hudens øvre lag. Finder man en god lotiontil tør hud, kan man komme dette problem til livs. En sådan lotion vil være i stand til at binde væske til d øverste hudlag, hvormed man altså får en fugtigere hud, mens nogle andre forskellige cremer eller lotioner er i stand til at tilføje ekstra lipider til huden, hvorigennem huden igen kan blive blød og lækker. Sådan vil der også være lotions til kløe, irritation osv.

Er der specifikke anvisninger?

Der findes en hel del cremer, og de har forskellige anvisninger. Nogle skal benyttes dagligt, mens andre skal benyttes i andre intervaller, og dette er vigtigt at få afstemt med krav og behov. Døjer man eksempelvis meget med tør hud, kan det måske være en fordel at finde en creme, der egner sig til benyttelse hver dag, da man herigennem bedst får behandlet den tørre hud. Derudover vil forskellig lotions også egne sig bedst til forskellige aldersgrupper.

Luksuriøs skincare til enhver pengepung

Det kan være en jungle at finde de rigtige hudprodukter, og ofte koster produkterne en bondegård. LING Skin care er et luksuriøst og efterspurgt mærke, som også har produkter til en fair pris, så alle har råd til at give deres hus den optimale pleje uden at bruge hele budgettet.

Plejeprodukter til fair pris

Alle ved, hvor vigtigt det er at have en flot hud. Vi udsætter vores krop for meget, og ting som stress, alderdom og spisevaner har stor indflydelse på, hvordan vores hud ser ud. Det er vigtigt at pleje og behandle vores hud, så den fremstår på sundeste og flotteste vis, men det kan være en kostelig affære, med priser som skræmmer køberne væk.

LING Skin care er en af de mest effektive hudplejeserier til dato, som behandler eksisterende problemer som rynker, akne og fine linjer samt reducerer hudens naturlige aldringstegn. Samtidig virker produkterne forebyggende, hvormed huden forbliver strålende med glatte linjer og flot glød.
Produkterne kan kun købes i SPASHOP.dk, som er en eksklusiv ONLINE shop. Udover SPASHOP.dk er det kun muligt at købe produkterne i UK eller USA.

Bredt sortiment

På SPASHOP.dks webshop kan du enten vælge at få overblik over alle LING Skin care produkterne, eller du kan vælge mellem tre prisgrupper: 200-400kr., 400-600 kr. og 600 – 800kr.

Med denne valgmulighed kan du let finde de produkter, som du har råd til.

Produkter 200-400 kr.

I denne prisgruppe findes eksempelvis følgende produkter:

 Gentle make-up remover pads – alle hudtyper

Disse makeup fjerner pads er specialdesignet til på skånsom vis at rense og nedbryde farven i makeuppen for dernæst at kunne fjerne den forsigtigt. Udover at rense indeholder disse pads naturlige ingredienser som kamille og aloe vera, som forebygger irritation og tørhed, og beroliger huden efter rensning.

Purifying facial cleanser – Alle hudtyper

Den cleanser er unik, da den er ph-balancerende, blid og renser huden grundigt uden at udtærre huden, hvilket en cleanser ofte gør. Cremen indeholder blandt andet kokos-afledt tea og rosenvand, som tilsammen både renser og lindrer huden. Derfor opretholdes hudens naturlige fugtlag, og huden efterlades blød og ren efter rens.

Produkter 400-600kr.

Squalane hydra boost – Alle hudtyper/tør hud

Denne serum er et formidabelt produkt at bruge efter at have renset huden, da den er skabt til særligt at genopbygge og give huden fugt. Dette gør den særdeles egnet til dehydreret og tør hud.

Indholdet er en fusion af abrikoskerneolie, squalane og hyaluronsyre, som giver en optimal tilførsel af fugt, og hjælper huden med at vedligeholde fugtbalancen.

 Vitamin K – Alle hudtyper/rødme og sensibel hud

Hvis man døjer med rosacea, rødmen eller sprængte kapillærer, er denne creme et godt valg. Vitamin K reducerer kapillærernes skrøbelighed og hjælper med at sprede blodet gennem hudens celler. Dette virker reducerende på rødmen.

Ved brug af serumet styrkes huden og den beskyttes med karsprængninger. Det er en særlig kombination af naturlige asiatiske urter, som reparerer, lindrer og fornyer huden.

Et mix af naturlige asiatiske urter er blevet nøje udvalgt til at reparere, lindre og fornye huden.

LING Skin care Eye & lip soothe cream – Moden, tør og sensitive hud

Denne øjen- og læbecreme indeholder en blanding af koffein og urteekstrakter, som virker opstrammende på øjenområdet. Derudover hjælper vitamin E og A med at tilføre antioxidanter og regulere huden. Endelig giver vitamin B5 – Pathotenol balance i hudens naturlige fugtniveau.

Produkter 600-800kr.

DNA – do not age – Alle hudtyper

Denne creme er skabt til at mindske alderstegn ved at reducere fine linjer og rynker. Det er state-of-the-art ingrediensen Renovage, som sammenbragt med peptider skaber en stærk og innovation anti-age formel.

Ved brug af produktetvil huden fremstå yngre og sundere, og samtidig vil hudens teint fremstå mere jævn, glat og ungdommelig.

Freeze & uncrease – anti-age

Dette produkt er et ikke-giftigt alternativ til botox og skønhedskirurgi. En blanding af tangekstrakt, argireline og hyaluronsyre sinker ansigtets muskelsammentrækninger – de sammentrækninger, som fører til dannelse af rynker. Produktet er skabt til at forebygge og behandle rynker, som eksempelvis smilerynker, stresslinjer og bekymringslinjer. Udover at være en fremragende anti-age pleje, tilfører produktet ligeledes fugt til huden, hvilket ligeledes forebygger ældning af huden.

Sensitive & oily skin LING Skin care kit.

Vil du gerne sikre dig den bedste behandling af din hud, kan du med fordel købe dette kit af forskellige produkter til din hud. Kit’et er sammensat således, at du vedligeholder et godt resultat. Der er både produkter til rens, fugt, anti-aging, cellulær stimulation og exfoliering. Du får simpelthen en samlet pakke, som leveres i en luksuriøs taske med et særligt damphåndklæde til ansigtet.

Kit’et indeholder:

Purifying Facial Cleanser

Calming Hydrator

Moisture Plenish

Ginseng Therapy Moisture Mask

Herbal Clay Clarifying Mask

Spotlight Papaya Resurface Peel

Elastin Collagen