Livsstilsguide: Kom helt ned i gear med disse gode råd

Noget af det bedte, vi kan gøre for os selv, er at komme travlheden til livs i vores hverdag. Vi bliver alt for nemt stressede, hvilket går ud over helbredet. Derfor er det vigtigt at lære at sænke farten lidt, såder er plads til at fåenergien fornyet. Har du ogsåsvært ved dette, får du her 3 gode råd til, hvordan du kommer ned i gear.

Klæd dig afslappet

Efter en lang dag påarbejdet, hvor du højst sandsynligt har haft noget bestemt tøj på, er det en befrielse at fålov at træde ud af arbejdstøjet og i stedet omgive kroppen med bløde, lækre og afslappende materialer. Rent mentalt sker der ogsånoget, når vi kommer hjem og skifter tøj –vi signalerer til kroppen, at det er tid til at stresse af og være i et helt andet tempo. Derfor lyder første råd at fåanskaffet noget godt homewear med masser af komfort. Hos Bybaunbaek, der sælger lækkert bohemeøj i god kvalitet, kan du finde behageligt homewear til aftenerne derhjemme.

Skru ned for aktiviteter

Afslappet tøj kan gøre meget, men har du skemaet fyldt op med gøremål og aktiviteter, bliver det svært for dig at geare helt ned. Vær derfor god ved dig selv og sørg for, at du ikke laver mere, end du kan nå. I langt de fleste tilfælde er vi for optimistiske omkring, hvor meget vi kan nåat fågjort. Dette leder til frustration hos mange, der som et resultat heraf aldrig helt føler, at de kan følge med. Ved at have færre punkter påskemaet er der større chancer for, at du får nået det, du har sat dig for –uden at det leder til unødvendigt meget stress.

Få masser af frisk luft

Når du begynder at fåen sund balance, er det ogsåen rigtig god idéat fåsat tid af til at fåfrisk luft. Bevægelse i naturen har vist sig at være afstressende og godt for både krop og sind. Presser tankerne sig på, eller er du træt og frustreret efter en lang dag, er det derfor oplagt med en lang tur, hvor du tager tid til at være alene i naturen påden måde, du måtte foretrække.