Luksuriøs skincare til enhver pengepung

Det kan være en jungle at finde de rigtige hudprodukter, og ofte koster produkterne en bondegård. LING Skin care er et luksuriøst og efterspurgt mærke, som også har produkter til en fair pris, så alle har råd til at give deres hus den optimale pleje uden at bruge hele budgettet.

Plejeprodukter til fair pris

Alle ved, hvor vigtigt det er at have en flot hud. Vi udsætter vores krop for meget, og ting som stress, alderdom og spisevaner har stor indflydelse på, hvordan vores hud ser ud. Det er vigtigt at pleje og behandle vores hud, så den fremstår på sundeste og flotteste vis, men det kan være en kostelig affære, med priser som skræmmer køberne væk.

LING Skin care er en af de mest effektive hudplejeserier til dato, som behandler eksisterende problemer som rynker, akne og fine linjer samt reducerer hudens naturlige aldringstegn. Samtidig virker produkterne forebyggende, hvormed huden forbliver strålende med glatte linjer og flot glød.
Produkterne kan kun købes i SPASHOP.dk, som er en eksklusiv ONLINE shop. Udover SPASHOP.dk er det kun muligt at købe produkterne i UK eller USA.

Bredt sortiment

På SPASHOP.dks webshop kan du enten vælge at få overblik over alle LING Skin care produkterne, eller du kan vælge mellem tre prisgrupper: 200-400kr., 400-600 kr. og 600 – 800kr.

Med denne valgmulighed kan du let finde de produkter, som du har råd til.

Produkter 200-400 kr.

I denne prisgruppe findes eksempelvis følgende produkter:

 Gentle make-up remover pads – alle hudtyper

Disse makeup fjerner pads er specialdesignet til på skånsom vis at rense og nedbryde farven i makeuppen for dernæst at kunne fjerne den forsigtigt. Udover at rense indeholder disse pads naturlige ingredienser som kamille og aloe vera, som forebygger irritation og tørhed, og beroliger huden efter rensning.

Purifying facial cleanser – Alle hudtyper

Den cleanser er unik, da den er ph-balancerende, blid og renser huden grundigt uden at udtærre huden, hvilket en cleanser ofte gør. Cremen indeholder blandt andet kokos-afledt tea og rosenvand, som tilsammen både renser og lindrer huden. Derfor opretholdes hudens naturlige fugtlag, og huden efterlades blød og ren efter rens.

Produkter 400-600kr.

Squalane hydra boost – Alle hudtyper/tør hud

Denne serum er et formidabelt produkt at bruge efter at have renset huden, da den er skabt til særligt at genopbygge og give huden fugt. Dette gør den særdeles egnet til dehydreret og tør hud.

Indholdet er en fusion af abrikoskerneolie, squalane og hyaluronsyre, som giver en optimal tilførsel af fugt, og hjælper huden med at vedligeholde fugtbalancen.

 Vitamin K – Alle hudtyper/rødme og sensibel hud

Hvis man døjer med rosacea, rødmen eller sprængte kapillærer, er denne creme et godt valg. Vitamin K reducerer kapillærernes skrøbelighed og hjælper med at sprede blodet gennem hudens celler. Dette virker reducerende på rødmen.

Ved brug af serumet styrkes huden og den beskyttes med karsprængninger. Det er en særlig kombination af naturlige asiatiske urter, som reparerer, lindrer og fornyer huden.

Et mix af naturlige asiatiske urter er blevet nøje udvalgt til at reparere, lindre og fornye huden.

LING Skin care Eye & lip soothe cream – Moden, tør og sensitive hud

Denne øjen- og læbecreme indeholder en blanding af koffein og urteekstrakter, som virker opstrammende på øjenområdet. Derudover hjælper vitamin E og A med at tilføre antioxidanter og regulere huden. Endelig giver vitamin B5 – Pathotenol balance i hudens naturlige fugtniveau.

Produkter 600-800kr.

DNA – do not age – Alle hudtyper

Denne creme er skabt til at mindske alderstegn ved at reducere fine linjer og rynker. Det er state-of-the-art ingrediensen Renovage, som sammenbragt med peptider skaber en stærk og innovation anti-age formel.

Ved brug af produktetvil huden fremstå yngre og sundere, og samtidig vil hudens teint fremstå mere jævn, glat og ungdommelig.

Freeze & uncrease – anti-age

Dette produkt er et ikke-giftigt alternativ til botox og skønhedskirurgi. En blanding af tangekstrakt, argireline og hyaluronsyre sinker ansigtets muskelsammentrækninger – de sammentrækninger, som fører til dannelse af rynker. Produktet er skabt til at forebygge og behandle rynker, som eksempelvis smilerynker, stresslinjer og bekymringslinjer. Udover at være en fremragende anti-age pleje, tilfører produktet ligeledes fugt til huden, hvilket ligeledes forebygger ældning af huden.

Sensitive & oily skin LING Skin care kit.

Vil du gerne sikre dig den bedste behandling af din hud, kan du med fordel købe dette kit af forskellige produkter til din hud. Kit’et er sammensat således, at du vedligeholder et godt resultat. Der er både produkter til rens, fugt, anti-aging, cellulær stimulation og exfoliering. Du får simpelthen en samlet pakke, som leveres i en luksuriøs taske med et særligt damphåndklæde til ansigtet.

Kit’et indeholder:

Purifying Facial Cleanser

Calming Hydrator

Moisture Plenish

Ginseng Therapy Moisture Mask

Herbal Clay Clarifying Mask

Spotlight Papaya Resurface Peel

Elastin Collagen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *