Minimalistisk tøj til den kvalitetsbevidste køber

Mærket Basic Apparel er et dansk tøjbrand, der designer minimalistisk og klassiske pieces, som fungerer som perfekt basic-items i den kvalitetsbevidste købers garderobe.

Om det er en sort kjole, en afdæmpet grå strik, et par sorte vidde-bukser, cowboyjakker eller strikhuer, så kan du få det hele hos Project4, der forhandler det minimalistiske og stilbevidste brand Basic Apparel. Deres varemærke er det simple design med rene og naturlige farver, ikke for mange detaljer, god kvalitet og samtidig priser der er til at betale.

Det er godt at anskaffe sig nogle klassiske items, der passer til de fleste ting, for på den måde har du altid noget, du kan tage på, som du så kan style på forskellige måder. Det hjælper dig til at skabe en stil, der er troværdig, og samtidig er det også bæredygtig ikke hele tiden at skulle nyt men i stedet investere i nogle klassiske stykker tøj, der går til det meste, og som er af så god kvalitet, at det holder i mange år.

Basic Apparel laver lige præcis disse typer items, og hos Project4 kan du finde nøje udvalgte stykker tøj fra brandet. Project4 er en eksklusiv butik, der ligger i hjertet af København og som går meget op i at finde unikke stykker tøj, sko eller smykker, som ikke alle har. Derfor er det ofte limiterede modeller, de forhandler, fordi de godt kan lide tanken om, at du kan finde pieces hos dem, som du ikke nødvendigvis finder så mange andre steder.