Sådan opgraderer du dit look

Måske er du træt af at gå i det samme tøj hele tiden, og du tænker måske, at det er på tide at udskifte hele garderoben. Det er meget almindeligt at blive træt af sit tøj, men det kan være en dyr omgang at købe tøj hele tiden. Det er således ikke nødvendigt at smide alt dit kluns væk, for du kan med lidt tilbehør få dit tøj til at se nyt og lækkert ud. På denne måde kan dit klædeskab få nyt liv, og du undgår at lave for mange dyre køb, der vælter budgettet.

5 ting, der kan redde ethvert outfit

 1. Store øreringe
  En af de helt store modetrends lige nu er store øreringe – jo større jo bedre. De famøse hoop-øreringe og øreingeringe med frynser er især synlige i modebilledet lige nu. Ligeledes kan du vælge lange, flagrende øreringe, eller nogle med perler eller en vild farve. Store øreringe vil give dit outfit et pift og et glamourøst look.
 2. En farverig taske
  Hvis du som mange andre danskere ofte går i sort eller gråt tøj, så kan en taske med en frisk farve give dit outfit et løft. For tiden er det farver som mørkelilla, dyb rød og flaskegrøn, der pryder modebilledet.
 3. Leggings
  I stedet for at gå ud og købe dyre jeans, er det en mulighed at skaffe sig nogle leggings. Leggings kommer i mange farver og mønstre, så du selv kan vælge, hvad der passer til dit look. Leggings med læderlook giver et råt look, mens leggings i vilde mønstre og farver gør dit outfit sjovt og humørfyldt.
 4. Fede sko
  Hvis du vil have et look, der virker velovervejet, så er det vigtigt med en god sko. Du kan vælge en sort støvle med en lille hæl for et klassisk look. Du kan også vælge en sko med en høj hæl og en iøjnefaldende farve, hvis du vil være chick og lækker. Hvis du skal løbe rundt hele dagen, kan du vælge sneaks med et vildt mønster – guld glimmer eller lignende.
 5. Solbriller
  Foråret er lige om hjørnet, og det er tid til at finde solbrillerne frem. Her kan du også gå efter en frisk farve eller mønster. Eller prøv cat eye-formen eller helt runde briller for et anderledes look.

Gør det sjovt

Det vigtigste, når du skal pifte din garderobe op, er at du har det sjovt imens. Der kan gå sport i den, når man først finder ud af, hvilke sjove ting, der kan tilføjes til sit outfit. Der er et væld af muligheder, når det kommer til mode. Undersøg eventuelt modeblogs for at finde de nyeste trends og spørg dine veninder til råds, så du kan få inspiration. Du kan starte med at finde dine leggings her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *