Stiletter og støvler i store og små størrelser

Hvis du ikke ligefrem går rundt med en standardfod ved du, at det kan være sin opgave at finde sko i store eller små størrelser. Flere og flere kvinder får eksempelvis brug for sko i de store størrelser, og en stilet i størrelse 42 er simpelthen ikke lagervare i mange skobutikker.

Heldigvis er der hjælp at hente på nettet. Blandt andet hos den forholdsvis nystartede webshop smallarge.com – Der finder du nemlig en masse lækre sko og støvler i både små og store størrelse – og i helt almindelige for den sags skyld. Hos Smallarge finder du sko fra mærkerne Högl, Miezko og Fonnesberg. Der er ikke tale om billige sko, men til gengæld kan du finde stiletter og støvler i rigtig lækker kvalitet – og i en størrelse der passer både str. 34 og str. 42. Samtidig finder du fodtøj, som ikke nødvendigvis ligner noget din mormor ville gå i. Se blandt andet de fede pink stiletter.

Man kan da ikke købe sko på nettet

Rigtig mange har ikke lyst til at købe sko på nettet – For det er jo rart at prøve skoen på, så man er sikker på at den passer. Det kan man naturligvis ikke gøre når man handler sko i store størrelser på nettet – Men til gengæld har man altid mulighed for at prøve skoen, og bytte den til en anden størrelse, hvis den ikke passer. Det giver selvfølgelig lidt bøvl med at returnere og bestille en ny sko, men det kan lade sig gøre. Hvis alternativet er, at man ikke kan få den superfede stilet i en størrelse der passer er det et nødvendigt onde i mine øjne.

Mange af webshopperne har også gode guides, så du kan finde den rette størrelse sko med det samme. Så skal du bare bruge størrelsesguiden og et målebånd – Så er du på rette vej til at få dit nye fodtøj i en størrelse der passer.

Det er efterhånden også kutyme, at man får en label med, så man kan sende sine sko retur, uden at skulle bøvle med at købe en pakkelabel. Søg evt. efter sko med gratis returfragt, hvis du vil være sikker på at kunne bytte dine sko hvis de ikke passer.