3 tips til at finde den perfekte kjole, når der skal holdes sommerfest

Hvis du står for at skulle holde sommerfest i år, så er der en hel del ting, som der skal være styr på. Der er mange ting, som skal ordnes, når der arrangeres fest. Alt fra catering af mad, som kan findes på Le menu til underholdning, så gæsterne får en sjov og uforglemmelig fest. Det er dog ikke kun festarrangementet, som betyder noget, men også hvordan du har det til festen. Det er derfor vigtigt, at du ikke glemmer alt om sig selv, når festen skal planlægges. Det er for eksempel også vigtigt, at du finder det perfekte outfit, så du kan føle sig smuk og godt tilpas til festen. Jagten på den perfekte kjole er derfor ikke noget, du blot skal undvære, fordi du har travlt med så meget andet. Det er derfor okay at du sætter lidt tid af under planlægningen til at finde noget lækkert tøj til dig selv.

Det er dog ikke altid en let opgave at finde den helt perfekte kjole, og derfor er der her 3 tips til, hvordan du kan finde den helt rette kjole til dig, når du skal til sommerfest.

1.      Husk din kropstype

Alle er forskellige, og det betyder også, at forskellige kjoleformer passer til forskellige mennesker. Du skal derfor være opmærksom på, hvilken kropstype du har, hvis du vil finde en kjole, som sidder flot på dig og fremhæver alle de gode ting. Det kan for eksempel være at du har en meget kurvet form med bredde hofter, hvor en kjole, som går ind ved taljen ville være et perfekt bud. Det er derfor værd at bemærke, hvad der passer godt til netop dine former.

2.      Find en farve som passer til din hudtype

Det er altid en god idé at gøre brug af friske farver, når det er sommertid, men du skal være opmærksom på, hvilke farver der passer til din hudtype. Der findes mange forskellige hudnuancer, og de betyder rigtig meget for, hvilke farver der passer godt til dig. Har du for eksempel en meget lys og sart hud, så fungerer kølige farver såsom en let pastel blå eller grøn, rigtig godt. Har du derimod en mørk glød i huden, så er det oplagt med varme farver som orange og gul. Det handler derfor både om at finde en farve du kan lide, men som også passer godt til din hudfarve.

3.      Leg med forskellige mønstre

Hvis du gerne vil finde en kjole, som skiller sig lidt ud, så er det oplagt at lege lidt med forskellige mønstre og designs. En ting er at finde en kjole i en frisk farve, men lidt forskellige mønstre kan være med til at gøre hele forskellen. Sommeren byder for eksempel på rigtig mange flotte kjoler med blomstermønstre på, hvilket kan skabe en smuk sommerreference. Det kan derfor være en rigtig god idé at finde en kjole med et mønster, som passer godt til begivenheden og årstiden.

Minimalistisk tøj til den kvalitetsbevidste køber

Mærket Basic Apparel er et dansk tøjbrand, der designer minimalistisk og klassiske pieces, som fungerer som perfekt basic-items i den kvalitetsbevidste købers garderobe.

Om det er en sort kjole, en afdæmpet grå strik, et par sorte vidde-bukser, cowboyjakker eller strikhuer, så kan du få det hele hos Project4, der forhandler det minimalistiske og stilbevidste brand Basic Apparel. Deres varemærke er det simple design med rene og naturlige farver, ikke for mange detaljer, god kvalitet og samtidig priser der er til at betale.

Det er godt at anskaffe sig nogle klassiske items, der passer til de fleste ting, for på den måde har du altid noget, du kan tage på, som du så kan style på forskellige måder. Det hjælper dig til at skabe en stil, der er troværdig, og samtidig er det også bæredygtig ikke hele tiden at skulle nyt men i stedet investere i nogle klassiske stykker tøj, der går til det meste, og som er af så god kvalitet, at det holder i mange år.

Basic Apparel laver lige præcis disse typer items, og hos Project4 kan du finde nøje udvalgte stykker tøj fra brandet. Project4 er en eksklusiv butik, der ligger i hjertet af København og som går meget op i at finde unikke stykker tøj, sko eller smykker, som ikke alle har. Derfor er det ofte limiterede modeller, de forhandler, fordi de godt kan lide tanken om, at du kan finde pieces hos dem, som du ikke nødvendigvis finder så mange andre steder.

Sådan finder du tøj, som passer til dig og din kropstype

Ingen mennesker er ens, men skiller man sig lidt ud fra gennemsnittet, så kan man hurtigt komme til at føle sig forkert eller anderledes. Det er der dog ingen grund til, da der ikke findes et bestemt facit på en perfekt kropstype. Derfor bør det også være muligt at købe lækkert kvalitetstøj til alle kropstyper – lige meget om man er høj og slank eller lav og kurvet. Det kan dog være svært at shoppe tøj i de fysiske butikker, hvis man har former og kurver. Derfor er det efterhånden blevet populært at shoppe på nettet, da nettet giver flere muligheder.

Find tøj som både passer til din kropstype, men som også passer til din tøjsmag

Nogle tror, at hvis man passer plussizetøj, så kan man ikke få tøj, som eksempelvis følger modetendenserne. Sådan er det dog slet ikke, da plussizetøj er meget populært. Derfor bliver der designet og produceret ligeså meget fint og lækkert tøj i plussize, som der gør i de andre størrelser, og man behøver derfor ikke at frygte, at man hverken kan finde noget til sin kropstype, eller noget som passer til sin tøjsmag. Du kan finde alt fra simpelt og neutralt tøj til farverigt og mønstret tøj – der findes altså noget, som passer til enhver smag, og du har derfor også gode muligheder for at finde tøj, som passer perfekt ind i din garderobe.

Shop i ro og fred efter en lang arbejdsdag

Er du en af dem, der har en travl arbejdsdag, så kan man hurtigt føle, at den aldrig har en ende. Derfor er der mange, som bruger shopping på nettet som en form for afslapning, da man kan gøre det i ro og fred, når man har tid, lyst og overskud til det. Man behøver heller ikke at tage hensyn til transport eller åbningstider, og du kan derfor shoppe på alle tidspunkter af døgnet – altså lige når det passer dig. Hvis du står og mangler nyt tøj, så kan du finde tøj til store piger og frisk garderoben op.