Minimalistisk tøj til den kvalitetsbevidste køber

Mærket Basic Apparel er et dansk tøjbrand, der designer minimalistisk og klassiske pieces, som fungerer som perfekt basic-items i den kvalitetsbevidste købers garderobe.

Om det er en sort kjole, en afdæmpet grå strik, et par sorte vidde-bukser, cowboyjakker eller strikhuer, så kan du få det hele hos Project4, der forhandler det minimalistiske og stilbevidste brand Basic Apparel. Deres varemærke er det simple design med rene og naturlige farver, ikke for mange detaljer, god kvalitet og samtidig priser der er til at betale.

Det er godt at anskaffe sig nogle klassiske items, der passer til de fleste ting, for på den måde har du altid noget, du kan tage på, som du så kan style på forskellige måder. Det hjælper dig til at skabe en stil, der er troværdig, og samtidig er det også bæredygtig ikke hele tiden at skulle nyt men i stedet investere i nogle klassiske stykker tøj, der går til det meste, og som er af så god kvalitet, at det holder i mange år.

Basic Apparel laver lige præcis disse typer items, og hos Project4 kan du finde nøje udvalgte stykker tøj fra brandet. Project4 er en eksklusiv butik, der ligger i hjertet af København og som går meget op i at finde unikke stykker tøj, sko eller smykker, som ikke alle har. Derfor er det ofte limiterede modeller, de forhandler, fordi de godt kan lide tanken om, at du kan finde pieces hos dem, som du ikke nødvendigvis finder så mange andre steder.

Sådan finder du tøj, som passer til dig og din kropstype

Ingen mennesker er ens, men skiller man sig lidt ud fra gennemsnittet, så kan man hurtigt komme til at føle sig forkert eller anderledes. Det er der dog ingen grund til, da der ikke findes et bestemt facit på en perfekt kropstype. Derfor bør det også være muligt at købe lækkert kvalitetstøj til alle kropstyper – lige meget om man er høj og slank eller lav og kurvet. Det kan dog være svært at shoppe tøj i de fysiske butikker, hvis man har former og kurver. Derfor er det efterhånden blevet populært at shoppe på nettet, da nettet giver flere muligheder.

Find tøj som både passer til din kropstype, men som også passer til din tøjsmag

Nogle tror, at hvis man passer plussizetøj, så kan man ikke få tøj, som eksempelvis følger modetendenserne. Sådan er det dog slet ikke, da plussizetøj er meget populært. Derfor bliver der designet og produceret ligeså meget fint og lækkert tøj i plussize, som der gør i de andre størrelser, og man behøver derfor ikke at frygte, at man hverken kan finde noget til sin kropstype, eller noget som passer til sin tøjsmag. Du kan finde alt fra simpelt og neutralt tøj til farverigt og mønstret tøj – der findes altså noget, som passer til enhver smag, og du har derfor også gode muligheder for at finde tøj, som passer perfekt ind i din garderobe.

Shop i ro og fred efter en lang arbejdsdag

Er du en af dem, der har en travl arbejdsdag, så kan man hurtigt føle, at den aldrig har en ende. Derfor er der mange, som bruger shopping på nettet som en form for afslapning, da man kan gøre det i ro og fred, når man har tid, lyst og overskud til det. Man behøver heller ikke at tage hensyn til transport eller åbningstider, og du kan derfor shoppe på alle tidspunkter af døgnet – altså lige når det passer dig. Hvis du står og mangler nyt tøj, så kan du finde tøj til store piger og frisk garderoben op.