Sådan lærer dine medarbejdere hinanden bedre at kende

Når man står i spidsen for et hav af medarbejdere, er der oftest mange ting at tage stilling til. Man har altid det sidste ord, når der skal tages store beslutninger, og man står og selv for at planlægge firmafester og teambuildingdage, så medarbejderne kan lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs af afdelinger og stillinger. Ønsker du, at dine medarbejdere skal lære hinanden bedre at kende, så kan du gå gode råd til, hvordan du planlægger en god firmafest herunder, hvor der også kan findes plads til teambuilding.

Det kan være en fordel at blande teambuilding og firmafest

Føler du, at dine medarbejdere ikke kender hinanden så godt, og ønsker du derfor, at de lærer hinanden bedre at kende, så kan man gøre mange forskellige ting. Eksempelvis er der nogle firmaer, der bruger meget energi på teambuildingdage, hvorimod andre bruger meget energi på at planlægge firmafester udenfor arbejdsdagen. Synes du, at begge dele lyder som en god idé, kan du med fordel blande de to ting. Det kan være smart, da man om dagen lærer hinanden at kende igennem udfordrende og til tider grænseoverskridende opgaver, hvor man skal kommunikere og samarbejde, hvor man om aftenen kan slappe af og hygge sig på en anden måde med god mad og alkohol. Du kan derfor nemt kombinere teambuilding og fest – på den måde får du en firmafest med mange forskellige udfordringer og emner.

Har du travlt, kan du få hjælp til planlægningen

Synes du, at ovenstående lyder som en god idé, men har du ikke selv overskud eller tid til at stå med planlægningen selv, kan du med fordel få hjælp til planlægningen her. Du kan trygt overlade noget af ansvaret til eventbureauet, der har stor erfaring med planlægning af diverse fester. Klik ind på linket og bliv meget klogere på muligheden.

Livsstilsguide: Kom helt ned i gear med disse gode råd

Noget af det bedte, vi kan gøre for os selv, er at komme travlheden til livs i vores hverdag. Vi bliver alt for nemt stressede, hvilket går ud over helbredet. Derfor er det vigtigt at lære at sænke farten lidt, såder er plads til at fåenergien fornyet. Har du ogsåsvært ved dette, får du her 3 gode råd til, hvordan du kommer ned i gear.

Klæd dig afslappet

Efter en lang dag påarbejdet, hvor du højst sandsynligt har haft noget bestemt tøj på, er det en befrielse at fålov at træde ud af arbejdstøjet og i stedet omgive kroppen med bløde, lækre og afslappende materialer. Rent mentalt sker der ogsånoget, når vi kommer hjem og skifter tøj –vi signalerer til kroppen, at det er tid til at stresse af og være i et helt andet tempo. Derfor lyder første råd at fåanskaffet noget godt homewear med masser af komfort. Hos Bybaunbaek, der sælger lækkert bohemeøj i god kvalitet, kan du finde behageligt homewear til aftenerne derhjemme.

Skru ned for aktiviteter

Afslappet tøj kan gøre meget, men har du skemaet fyldt op med gøremål og aktiviteter, bliver det svært for dig at geare helt ned. Vær derfor god ved dig selv og sørg for, at du ikke laver mere, end du kan nå. I langt de fleste tilfælde er vi for optimistiske omkring, hvor meget vi kan nåat fågjort. Dette leder til frustration hos mange, der som et resultat heraf aldrig helt føler, at de kan følge med. Ved at have færre punkter påskemaet er der større chancer for, at du får nået det, du har sat dig for –uden at det leder til unødvendigt meget stress.

Få masser af frisk luft

Når du begynder at fåen sund balance, er det ogsåen rigtig god idéat fåsat tid af til at fåfrisk luft. Bevægelse i naturen har vist sig at være afstressende og godt for både krop og sind. Presser tankerne sig på, eller er du træt og frustreret efter en lang dag, er det derfor oplagt med en lang tur, hvor du tager tid til at være alene i naturen påden måde, du måtte foretrække.

Købstip: Den rette underholdning til festen

Den rette underholdning er essentiel for successen af en fest. Har du i sinde at afholde en fest, så bør du naturligvis arrangere en form for underholdning. Det er – uden tvivl – værd at spendere dine penge på, men det er dog essentielt, at dit valg af festunderholdning vælges med omhu. Det skal nemlig passe til såvel gæster som festens stemning.

Hvilken fest er der tale om?

Der er stor forskel på festlige arrangementer. Derfor skal der også tages højde for dette i forbindelse med valget af den rette underholdning til festen. Uanset hvad, så er det ikke noget, du bør gå på kompromis med. Selve underholdningen kan være afgørende for, hvorvidt festen bliver en succes. Det er også derfor, det er vitalt, at du udvælger den helt rette.

Forsøg at skille dig ud fra mængden

En fest er knap så interessant, hvis den føles som alle andre. Derfor bør du forsøge at skille dig ud fra mængden. Dette kan du blandt andet opnå ved at investere mere heftigt i underholdning. Du kan f.eks. booke en dygtig tryllekunstner på Tryllekunstner-booking.dk. Det er sjældent set indslag til fest, som dog alligevel falder i langt de flestes smag.

Der findes også andre muligheder. Forsøg dog at finde noget, dine gæster ikke oplever ved hver fest. Det kan f.eks. være sjovt at købe et beer pong-bord, men det er noget, de fleste har prøvet. Er der tale om en relativt lille fest, kan du f.eks. også lave et lille quizshow, der handler om deltagende gæster – det kræver dog, at du selv står for underholdningen.

Hvis ikke, du selv ønsker at varetage underholdningen, er der heldigvis utallige løsninger. Som angiver herover, kan du bl.a. hyre en tryllekunstner. Mener du ikke, at dette er passende til den givne fest, så er der eksempelvis også muligheder såsom komikere, DJs og live-bands. I denne forbindelse handler det blot om at være kreativ og lade fantasien løbe løbsk.

Derfor har du brug for en KVM-switch

Hiver og flår du ofte meget i dine stik til forskellige enheder, når du sidder og arbejder ved computeren? Der findes mange komponenter i dag, som du kan sætte til din computer, og hvis du arbejder foran skærmen i 8 timer dagligt, har du måske en masse som du skal nå. Derfor tilslutter du måske en masse ledninger til din computer i løbet af dagen. Det er både tidskrævende, besværligt og hårdt. Derudover slider det også på de dyre og kostbare stik. Læs mere om de mange fantastiske muligheder ved en KVM-switch her.

Find ud af, om det er et produkt for dig

Før di går ud og investerer i et produkt, er det selvfølgelig relevant at vide, om det overhovedet er gavnligt for dig. Derfor skal du først gøre op med dig selv, om du er en hyppig bruger af eksterne enheder og lange ledninger til og fra din arbejdsstation. Dernæst skal du vurdere, om du kan gøre brug af de mange fordele ved en KVM-switch.

Du får fuld handlefrihed

KVM står for Keyboard Video Mouse, og gør, at du kan styre enheder som tastatur, mus og billede via én enkelt kilde, som du kan slå til og fra, som det behager dig. Er du derfor fan af fuld handlefrihed, når det kommer til dine arbejdsredskaber ved computeren, så er dette uden tvivl en løsning for dig.

Tilkobl uden besvær

Der er mange ledninger og stik, som man skal holde styr på, når man arbejder ved computere dagen lang, og det kan godt være problematisk at skulle til- og frakoble kontakt – blot fordi du ikke har flere indgange at arbejde med. Saml det hele ét sted.

Skån dine ledninger

Ledninger og stik er dyre, og hvis du hiver og flår i dem dagen lang, går de hurtigere i stykker. Du kan hurtigt skifte mellem enheder, og du behøver ikke at frakoble dem hele tiden.

4 måder at skaffe kapital til din virksomhed på

Hvis du går med drømmen om at starte din virksomhed, er en af de første skridt at skaffe kapital. De færreste har penge nok til at starte deres egen virksomhed, så mange må ud på lånemarkedet. Der er dog heldigvis nogle forskellige måder at få kapital på.

Den traditionelle & utraditionelle

Den helt klassiske mulighed er selvfølgelig at gå i banken med en forretningsplan. Alt afhængig af hvor meget du er værd lige nu, og hvor risikovillig din bank er, kan det være en bedre eller dårligere idé. Mange har dog ofte svært ved at overbevise banken om deres forretningsidé – særligt hvis det er en ny og lidt specielt forretning, du gerne vil lave.

Leder du efter erhvervslokaler til din virksomhed? Læs mere her om landets største erhvervsmægler.

Internettet har givet os mange gode ting. Det har bl.a. givet muligheden for at skaffe kapital andre steder end hos banken. Via diverse crowdfunding platforme kan du skaffe kapital fra mennesker i hele verden, der tror på dig og dit produkt. Dette fungerer dog oftest bedst, hvis du vil producere og sælge et fysisk forbrugerprodukt eller en tjeneste.

Investorer

Rundt omkring i landet – ja faktisk hele verdenen, sidder der nogle mennesker med mange penge, som gerne vil investere dem i nye, driftige og energiske iværksættere. Du kender måske konceptet fra DR1’s tv program ”Løvernes hule”.

Det kan være, at du kan finde en privat person, der gerne vil investere, en Business Angel eller et Venture selskab. Så skal du selvfølgelig være parat til at opgive en del af firmaet og dermed en del af det potentielle overskud. Omvendt er det ikke kun dig, der står med omkostningerne, hvis det går galt. En investor vil formentlig også gerne bestemme nogle ting i virksomheden, men kan også komme med sparing og gode råd. Det er derfor vigtigt at lave en forventningsafstemning, inden man laver en kontrakt med en investor.

Tid til årets firmajulegave

Det er ved at være den tid på året, hvor der skal findes julegaver til firmates medarbejdere, og derfor er det også nu, du skal til at kigge diverse steder igennem for at finde frem til en gave, som du ved, at medarbejderne vil sætte pris på og blive galde for. Det har nemlig flere fordele. Læs mere om det lige her.

 

Flere fordele ved en firmajulegave

Det er ikke nogen hemmelighed, at alle elsker at blive overrasket og få nogle gode gaver, som man virkelig også kan bruge til noget. Og når det kommer til arbejdspladsen, så er der en række fordele yderligere. For det første er en god firmagave med til at bringe masser af forventning og glæde ind på arbejdspladsen. Og det er lige netop, hvad der er behov for.

 

Med glæden er det nemlig sikret, at dine medarbejdere gerne vil møde op på deres arbejdsplads og finder det spændende at fuldføre deres arbejde. Du giver dem samtidig motivationen til at arbejde det bedste, de kan og derfor er en god firmagave til jul også med til at gøre dine medarbejdere langt mere effektive.

 

Derudover giver det dem alle sammen noget at snakke om, hvorfor gaven også kan være med til at få medarbejderne til at blive mere sociale. Og det sociale samvær, ved vi jo alle sammen, er så vigtigt, når det kommer til det sted, hvor vi tilbringer så mange timer af vores hverdag.

 

Find den helt rigtige gave

Vil du gerne finde frem til en rigtig god julegave til dine medarbejdere, så kan det være, at du skal tage et kig online. Her finder du et stort udvalg af nogle gode ideer. Find derfor frem til den som du ved, at dine medarbejdere vil sætte mest pris på og komme til at bruge. Det er også nem reklame for dig.

Her finder du logovand med gode løsninger til gode penge

Hvis du har en virksomhed, og du skal have fat i noget logovand til messer eller andet, så er der forskellige ting du skal overveje. For det første skal du overveje, hvor store flaskerne skal være. Nogle gange kan det nemlig give mening, hvis det er mindre flasker end en halv liter. Desuden kan det være du skal overveje, hvad udbyderen har af forskellige farver til låget på flasken. Prisen er naturligvis også vigtig.

Få gode ideer til den rigtige løsning

Det er en god ide at starte med at undersøge et sted, hvor der er rigtig mange muligheder. På den måde kan du få gode ideer til den bedste løsning til dig og dit firma. Du kan for eksempel starte lige her. Måske skal dit logovand være pantfri og bæredygtigt på samme tid? Så kan det være, du skal have fat i vand på karton, hvor du kan få dit firmas logo på. Det kan også være, at du gerne vil have en drik på dåse, og at drikken slet ikke skal være vand. Så har du mulighed for at få iste eller energidrik. Det er smart, hvis du gerne vil skille dig ud fra andre firmaer.

Vær kreativ på etiketten

Det kan være, at du skal tænke ud af boksen med hensyn til etiketten. Det behøver ikke blot at være dit logo, der er på flasken, hvad end den så er lavet af. Det kan være at du skal have nogle af dine produkter på, eller at der skal være et bestemt tema, som giver en bestemt følelse for den, der drikker af flasken. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og igen er det en god ide at tænke ud af boksen, før du bestiller. Det koster det samme, lige meget hvad du fylder din reklameplads på flasken ud med, så det er med at få noget for pengene og gøre et godt stykke arbejde.

Rygdækning til skatte- og afgiftssager – få akut hjælp nu

Hvad enten der er tale om organisatoriske eller personlige problemer med skatte- og afgiftssager, så er det anbefalelsesværdigt at søge professionel hjælp til dette. Dette felt er spækket med mange regler og overvejelser, som det praktisk talt er umuligt at sætte sig ind i som menig mand. Dette kan heldigvis afhjælpes, hvis du opsøger akut skattehjælp fra kompetente advokater allerede i dag.

Hvad enten der er tale om bistand ved virksomhedsoverdragelser, køb eller salg af ejendomme eller personbeskatning, så er der hjælp at hente. Du behøver derfor ikke at træffe dine endelige beslutninger i vildrede. Sørg i stedet for at søge akut skattehjælp, så du kan beslutte dig på et informeret grundlag.

Gratis vurdering

Hvis du søger skatte- eller afgiftshjælp i forhold til at føre en sag indenfor disse områder, så er det faktisk en mulighed for at dig at få et helt gratis skøn. Der tilbydes nemlig omkostningsfrie vurderinger, hvor du kan få indsigt i følgende forhold:

  • Mulighederne for at vinde en retssag
  • Omkostningerne ved at føre en retssag
  • Konsekvenserne af ikke at føre en retssag

Dette kan derfor hjælpe dig med at lave en simpel analyse af problematikken. Du kan få et objektivt skøn på, hvad det kan koste dig at gøre det eller lade være, og du kan have en idé om, hvilken sandsynlighed du har for at vinde.

Et væld af kompetenceområder

Skatte- og afgiftsmæssige spørgsmål hæfter sig nærmest til alle tænkelige brancher og aspekter af livet i et moderne, vestligt land. Hvad enten der er tale om virksomheders eller personers private økonomi, så er der her mange sager, der indeholder disse aspekter. Overdragelse af ejendom, testamentering og arv, ejendomsvurderinger, momsregnskaber og meget mere. Listen er særligt lang, og du vil kunne få hjælp til det hele, hvis blot du søger det. Hvis du derfor er i tvivl – søg hellere akut skattehjælp nu.

En ny computer til studiestart

Står du og skal starte på en uddannelse, eller mangler du blot en ny computer, så kan det være en bekostelig affære at anskaffe sig en god computer. Computere varierer i pris og kvalitet, og prisen på din nye computer varierer alt efter dit behov. Det kan derfor være en god idé at sætte dig ind i de forskellige computeres fordele og ulemper samt at sammenligne priser. Det er dyrt at købe en ny computer, og det er ikke alle, der blot kan bestille en ny, når den gamle ikke er tilstrækkelig længere. Hvis du mangler økonomisk hjælp til at købe en ny computer, så frygt ej, for der kan være hurtig hjælp på vej til dig. Du kan læse mere her.

Ny computer inden skolestart

De fleste uddannelser forudsætter i dag, at eleverne selv har computer med til undervisningen, og de fleste eksaminer foregår også på computer. Derfor kan det næsten være umuligt at påbegynde en uddannelse, hvis man ikke har en velfungerende computer. Nogle studier kræver blot en computer, der kan fungere til at tage noter, andre studier kræver computere med meget hukommelse, da den skal køre tunge programmer eller andet. Begge dele koster en del penge fra ny, og det kan være umuligt at betale sig fra som studerende, derfor kan det være, at du er nødt til at låne penge til en ny computer, så du er klar til at begynde din uddannelse.

Udskiftning af reservedele

Det kan også være, at din computer ikke nødvendigvis behøver at blive udskiftet med en ny. Hvis din computer blot skal have skiftet en reservedel, så kan du også låne penge til at få den repareret og få den optimeret. Derudover kan det være billigere blot at udskifte nogle af delene af computeren fremfor at købe en ny, og derfor kan du låne et mindre beløb. Uanset om pengene skal bruges på en ny computer eller blot på at optimere din gamle, så kan du låne penge til dette og blive klar til at påbegynde et nyt kapitel i dit liv.

Let arbejdsgangen ved at bruge arkivering i virksomheden

Når man har egen virksomhed, kan der hurtigt gå lidt rod i papirerne, og derfor er det oplagt at få skabt et arkiveringssystem. Hvad end det er fordi, man vil vedligeholde overblikket eller få det på ny, så er det en god måde at gøre det på. Det kan være alt fra små til store opgaver, og i alle tilfælde skal man gå efter den arkiveringsløsning, der passer bedst i situationen. Det kan for eksempel være, at det bare er skrivebordet på kontoret, som roder en smule, og man blot skal have nogle mapper eller lignende, som kan holde orden i sagerne. Det kan også være, der er tale om en langt større opgaver, hvor man så skal bruge et meget større arkiveringssystem. Der er mange forskellige situationer, hvor det kan være nødvendigt, og man kan finde netop det arkiveringssystem, man står og mangler, her. På den måde behøves man ikke længere bøvle med noget rod på arbejdspladsen, og kan få orden i det hele.

 

Forskellige arkiveringsløsninger

Når det handler om arkivering, så er der mange ting, man skal tage stilling til. I første omgang, skal man vide hvilken type og størrelse opgave, arkiveringen skal kunne håndtere. Der er som sagt stor forskel på, hvilken form for arkivering, man kan bruge i forhold til små og store opgaver. Er der for eksempel tale om en mindre opgave såsom orden på skrivebordet, så kan noget så simpelt som en brevbakke rette op på rodet. Man kan bruge en brevbakke til at samle alle de vigtige papirer, og den kan fås i flere lag, så man kan lave en klar struktur og kategorisere sine forskellige dokumenter. Man kan her også gøre brug af plasticlommer eller lignende, hvis man vil have de forskellige sager klart opdelt.

Har man med en større opgave i virksomheden at gøre, så er det måske nogle andre veje, man skal gå. Hvis der for eksempel er tale om rigtig mange dokumenter, som ikke behøves være lige ved hånden, kan man blandt andet vælge at bruge nogle større arkivskabe eller hængemappeskabe eller -vogne. Det kan også være der er tale om opbevaring af papirer og dokumenter på lagre, og her kan man for eksempel udnytte sig af opbevaringskasser. Der er mange forskellige muligheder, og det handler om at finde netop den, som giver den bedste løsning for din virksomhed.